Metoden frigör din potential både fysiskt och känslomässigt.

Beröring och kommunikation med spända muskler skapar avslappning...

Centralt på Gärdet, Lokal lämplig för seminarier, kurser och behandlingar uthyres efter överenskommelse.

Om Annika Minnbergh        Resurser           Litteratur           Länkar           Kontakt

Kurser i Bosnien

Rosenmetoden i Bosnien – Fredsarbete

Marion Rosens vision med Rosenmetoden är att skapa fred inom varje människa och därigenom i världen. Vi är ett team, lärare och assistenter som är rosenterapeuter, som sedan 2005 rest till Sarajevo i Bosnien och hållit kurser i Rosenmetoden.

Initiativet har tagits av Vehbija Peksins, en man som under brinnande krig flytt från Sarajevo till Sverige. Han har med hjälp av Rosenmetoden läkt många djupa sår i själen och hans önskan är att människor från hans hemland ska få samma chans. Vehbija är utbildad sjukgymnast i Sarajevo och certifierad Rosenterapeut i Sverige, dessutom är han 100% blind. Genom hans engagemang och arbete har Rosenmetoden nått in till den etablerade sjukvården i Bosnien genom att Rosenmetoden har erbjudits till sjukgymnaster, läkare och annan sjukvårdspersonal.

Det är lika många män som kvinnor som deltar i utbildningen och deltagarna representerar olika religioner och politiska ståndpunkter, det som förr skapade fiendskap och som fortfarande skapar hat och bitterhet mellan människor. På våra kurser har vi fått uppleva hur försoning och vänskap skapas, bortom politik och religion, så Marions vision fungerar i verkligheten.

Landet är fortfarande mycket fattigt och återuppbyggnaden efter kriget har gått långsamt. Vi arbetar därför ideellt, utan betalning. Genom generösa människor har vi hittills lyckats att samla in tillräckligt mycket pengar för att täcka resor och uppehälle, men mycket mera behövs för att utbildningen ska kunna fortsätta. Alla bidrag mottages med tacksamhet, liksom tips om eventuella sponsorer.

Information om arbetet läggs fortlöpande in på Aktuellt-sidan. Där finns även aktuella kursdatum. Ett fåtal platser för skandinaver brukar finnas på kurserna.

Tack för ditt intresse!


Bron i Mostar, en fredssymbol.

 

Rosenmetoden

Behandling

Kursverksamhet

Växtkraft

Aktuellt

Information

Uthyrning av lokal

Ett koncept som erbjuder en kombination av information, behandling, rörelse och samtal som därigenom bidrar till medvetenhet och stressminskning .

Annika Minnbergh | Firma ACM | 070-952 83 93 | minnbergh@gmail.com

Rosenrörelser i Stockholm


Seminarium med Doris Ankarberg


Kurser i Bosnien


Spidsbergseter inspirationsdagar


BEMER - Vägen till hälsa

Startsida        Behandling         Rosenmetoden        Marion Rosens vision        Jin Shin Jyutsu         Rosenrörelsen        Kursverksamhet              Tällberg