Metoden frigör din potential både fysiskt och känslomässigt.

Beröring och kommunikation med spända muskler skapar avslappning...

Centralt på Gärdet, Lokal lämplig för seminarier, kurser och behandlingar uthyres efter överenskommelse.

Marion Rosens vision

Rosenmetoden förändrar människor. Människor kommer i kontakt med sin potential. Människor kommer i kontakt med sina känslor, särskilt med de känslor som inte har uttryckts på länge, speciellt kärlek. Då förändras deras liv och deras omgivning förändras också. De har en påverkan på människor runt omkring sig. Var än de är så blir det mera kommunikation, mera förståelse och mera acceptans.

Min Vision är att detta inte bara ska ske i den närmaste omgivningen, utan att det ska spridas över världen. Detta är en droppe i ansträngningen att förändra världen.

Denna kraft transformerar hat till en angelägenhet att aldrig behöva hata igen.
Det är en annan aspekt av detta arbete: när du slappnar av och låter din diafragma arbeta så som den är skapt att arbeta i tre dimensioner, så får du en känsla av tillit och ofta infinner sig ett tillstånd av att släppa taget, och människor säger ”Jag känner frid nu”.

I det tillståndet kommer du i kontakt med någonting som är bortom dina begränsningar, någonting som är större än dig själv och som kan kallas universum, alltet, ovillkorlig kärlek eller Gud, vad du än väljer för ord.

Marion Rosens ord från slutet av 90-talet

(Översättning Annika Minnbergh)

Om Annika Minnbergh        Resurser           Litteratur           Länkar           Kontakt

Rosenmetoden

Behandling

Kursverksamhet

Växtkraft

Aktuellt

Information

Uthyrning av lokal

Ett koncept som erbjuder en kombination av information, behandling, rörelse och samtal som därigenom bidrar till medvetenhet och stressminskning .

Annika Minnbergh | Firma ACM | 070-952 83 93 | minnbergh@gmail.com

Rosenrörelser i Stockholm


Seminarium med Doris Ankarberg


Kurser i Bosnien


Spidsbergseter inspirationsdagar


BEMER - Vägen till hälsa

Startsida        Behandling         Rosenmetoden        Marion Rosens vision        Jin Shin Jyutsu         Rosenrörelsen        Kursverksamhet              Tällberg